thoresen-820x547px
Varsel om stor oljelekkasje i Stavanger i dag!
18. oktober 2016
Show all
thoresen-820x520px

Skikkelig knokkelkamp

Rett fra ishockeylevra: Villiam Strøm og Steffen Thoresen.
Lørdag er det hjemmekamp igjen. Da er det erkemotstander Vålerenga som tror de skal få med seg poeng fra brakka bak Metro-senteret. Det skal bli over våre knokler. Nå er det på tide å vise gutta fra den lille byen sør for Lørenskog hvem som bestemmer her på Romerike.
Sesongen startet bra. Champions League-turen til Tsjekkia viste at vi ikke er et lag mesterlaget Bili Tygri kan feie isen med. Litt tøffere ble det i Finland, der ble det sisu, sauna, finsk fjernsynsteater og lange knivers natt på én gang. Men vi kommer sterkere tilbake. For laget var det viktig å komme seg ut på tur. Det er fremdeles en del på laget som ikke har spilt for landslaget, så en sightseeing som strekker seg lengre enn til Stavanger er fint for limet i laget.


Rotete start

Sesongen har på ingen måte vært Holiday on Ice for oss. Med tre kamper på åtte dager – og alle hjemme – har vi fått testet fysikken vår. Vi liker ikke å tape, men når vi gjør det, aksepterer vi at det er en del av gamet. I fjor begynte vi sesongen på samme måte. De fleste husker at vi kjempet om pokalen i sluttspillfinalen, så det snur raskt i verdens raskeste lagspill.

Vi har en del nye, lovende spillere på laget i år. På mange måter blir det da som om vi starter på nytt. VI må finne rollene og ting må sette seg. Vi har dessuten fått en ny fystrener som har som mål å knekke oss fullstendig. Men når vi blir så sterke som han har bestemt, vil nok motstanderne lure på om det var et lokomotiv som traff dem. Her kommer snart resultatene.


Norges gunstigste sesongkort

En skulle tro at en del ikke hadde annet å gjøre enn å følge oss. Dét er jo bra. Men seks hjemmekamper på de første seks matchene er i meste laget. Mange har jo barn hjemme som skal drive med fotball, ishockey og musikk og trenger litt pause mellom hjemmekampene. Derfor er det ikke så rart at det blir en del tomme seter innimellom. Husk at LIK har det gunstigste sesongkortet, så det koster ikke all verden å hvile rompa og underholde øynene. Det er verdt å snuse på den prisen for alle som er glad i hockey.


Kjerringa er reist og rustet

Bli med og fyll opp setene mot VIF på lørdag. Alle som er glad i fart, mål, temperament og isballett med puck bør komme og heie på oss. Vålerenga har også mange nye spillere og har spilt litt variert i år, så vi må være mentalt forberedt på møte et lag som ønsker å vinne like mye som oss. Vi var svake mot M/S og dårlige mot Lillehammer. Etter en tynn start mot Oilers kunne vi like gjerne ha vunnet. Vi skal ikke bare reise kjerringa mot Vålerenga. Vi skal også sette på henne fullt hockeyutstyr og en diger kjeft som gløder av entusiasme og kjempe oss gjennom 3x20 med ett ord skrevet over brystet: VINNE.


Gjør Larsen blid!

Og for dere som er nykommere: Inngang er 150 kroner for voksne, 100 for honnør og studenter og gratis for barn under 12 år. Det er ingen av oss som ønsker å se ansiktet til Kenneth Larsen etter et nytt tap. Han blir ikke forbannet. Han blir skuffet. Som en far som tar ungene sine i å naske. Det ansiktsuttrykket orker ingen av oss å se på en stund. Så møt opp og støtt ett av de beste elitelagene i Norge som trenger litt ekstra dytt fra et energisk hjemmepublikum. Dette blir en skikkelig god, gammeldags knokkelkamp. God match!


1 Comment

  1. Lone sier:

    Gleder oss 😄 #ååålik fin blogg 👍🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *