Varsel om stor oljelekkasje i Stavanger i dag!

thoresen-820x520px
Skikkelig knokkelkamp
11. oktober 2016
halloween
3 bortekamper på 6 dager – slitne, men fornøyde!
26. oktober 2016
Show all
thoresen-820x547px

Varsel om stor oljelekkasje i Stavanger i dag!

Isguttas blogg: Villiam Strøm og Steffen Thoresen snakker med tekstforfatter Morten Robert Gray
Oljelekkasjen kommer i Oilers-buret – når The Lumberjacks fra Lørenskog kommer på besøk. Forvent snauhogst og mye spillolje – for nå begynner formen å komme.
Da Lørenskog–toget stoppet på Kongsvinger, dro det ikke videre før det lå lagvis med slakt fra Hedmark på perrongen. Nå føler vi at vi har satt på en ekstra vogn på LIK-toget, og fyrbøter Kenneth Larsen har bare kølt på skuffe på skuffe. Dampen er oppe – nå stopper vi ikke.

Etter at vi lærte Vålerenga en ishockeyleksjon på lørdag, har folk tatt av. Nå ligner vi på Lørenskog fra i fjor. Lokføreren har blåst i fløyta – ekstra vogner er hekta på toget – og det går bare rett fram. Nå skal toget med blodtørstige Lumberjacks til DNB Arena – det er sikkert forkortelsen for De Nest Bestes Arena. Og nå lukter det svidd olje lang vei.

Vi har jo tapt viktige kamper i det siste. Men alle som har litt mer enn korttidshukommelse husker da vi startet med en hel haug i minus. Det tok vi igjen, sakte, men kjempesikkert. Med så mange kamper skal du ALDRI gi opp i dette gamet. Per i dag har vi mer enn nok poeng og kamper igjen til å klatre oppover. Bratt oppover!

Steffen melder at det er deilig å være med på isen etter å ha hvilt rompa si på noen kjipe sidelinjestoler i tre matcher. Fyren som sørget for karantenen hadde jo pucken, så Steffen skulle heller vært båret på gullstol rundt på banen – ikke sendt i sikringsboksen i tre matcher. Men nå er tida over. Steffen spilte som en sjef mot Vålerenga – nå skal gutta fra Rogaland angre på at de ikke puttet olje i håret istedenfor på underlaget i dag.

Villiam Strøm har ladet navnet sitt med mer enn 230V og er klar for å bokstavelig talt være i støtet. Han kommer til å gnistre mot Oilers. Vi har begge lagt merke til skiltet som er hengt opp på sidelinja: HARDT ARBEID – FERDIG SNAKKA. Er du usikker på om du har jobba nok, er det bare å ta en kikk på skiltet. Da har du fyrt deg opp igjen.

Mange har venta på canadieren Jason Krog. Han har spilt 20 år profesjonelt i flere forskjellige ligaer – og vet hvor buret står. Og nå har han bevist det for Lørenskog. Han er kanskje en slow starter, men nå har han fått fart på høyrekølla si. Som canadiere flest har han høy arbeidsmoral og gir seg ALDRI. Like bra defensivt som offensivt. Så; er det klart for at en gjeng ynklinger skal skli ned fra Oljeberget? Sett en hundrings på oss og kryss fingre – og knær. NÅ GÅR TOGET!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *