3 bortekamper på 6 dager – slitne, men fornøyde!

thoresen-820x547px
Varsel om stor oljelekkasje i Stavanger i dag!
18. oktober 2016
villiam-thoresen
Noen ord fra Steffen og Villiam:
15. november 2016
Show all
halloween

3 bortekamper på 6 dager
- slitne, men fornøyde!

Ja vi har vunnet noen kamper siden sist!!! Kan vi da endelig friskmelde oss fra tapsrekker og dårlige kamper? Svaret er vel nei. Og litt ja. Når vi får med noen gode seiere i beltet går vi ikke rundt og tenker like mye på hva vi gjør galt når vi vinner kamper. Livet med ishockey er noe lettere med flere seiere enn tap.
Som idrettsmann og lagsportutøver handler det om å levere varene sammen. Derfor sitter det alltid i en tanke om at man aldri skal undervurdere noen lag i denne serien. Denne tanken sitter helt sikkert alle på laget med. Det er jo en fordel for oss. Skal vi fortsette å klatre i serien, så må det vinnes flere kamper.

Etter å ha slått Kongsvinger på bortebane og erkerival Vålerenga på hjemmeis har vi spilt tre bortekamper på seks dager. Første kamp på ”roadtrippen” var Stavanger borte, igjen! Dette fordi siste serierunde ble flyttet til tirsdag 18.10. Etter et surt 5-4 mot Stavanger tidligere denne sesongen, og finaletapet fra tidligere i år friskt i minne, var revansjelysten større enn noen gang.

Vi åpner overraskende friskt og tar ledelsen. Vi blir litt feige og gir fra oss initiativet i kampen og Stavanger henter oss inn og sikrer seieren med å score siste i åpent mål. Utrolig surt å stå igjen poengløs etter to ganske bra bortekamper mot et godt Oilers-mannskap.

Vi flyr hjem onsdag, stemningen er god og vi ser fram i mot nye tak allerede på torsdag. Da står et hardt presset og formsvakt Storhamar på andre siden av isen. Vi visste de kom til å være desperate og at dette kom til å bli en knokkelkrig om poenga. Igjen så starter vi utrolig bra og scorer det kanskje raskeste målet vi har vært med på i Get-ligaen - Larsson etter 10 sek.! Vi maler på og leder 4-1 på et tidspunkt.

Storhamar kommer tilbake i kampen og følger oss helt til døra med 4-3. Vi blokkerer skudd og har ligaens beste keeper som står på huet helt til sluttsignalet går. Deilig! En sterk kollektiv prestasjon. Bussturen hjem går som en drøm, vi spiser mat, diskuterer, og gjenforteller enkeltsituasjoner fra kampen.

Fridag for slitne bein på fredag etter kampen er alltid magisk. Sove ut og restituere, med ny kamp på allerede søndag i bakhodet. Søndagen kommer og det blir gøy å møte Frisk med Ødegaard i spissen. Alltid litt spesielt og moro å spile mot gamle lagkamerater. Det er gratiskamp og fullsatt i Askerhallen, med et godt oppmøte fra Skauen. Alltid like viktig å kjenne støtten fra egne fans på borteis. De heier oss fram og gjennom den tette bataljen.

Det blir en duell mellom kanskje ligaens to beste målvakter. Vi har bra tempo og skaper mye 5-5, men er alt for udisiplinerte og tar for mye dumme utvisninger. Vi bloggutta er intet unntak. Det skal jo ikke skje og kommer til å koste oss poeng framover. Vi må skjerpe oss. Følelsen vi sitter med etter kampen var at vi spilte minst halvparten av kampen i undertall, selv om det kanskje ikke stemmer. Igjen så blir det kamp helt inn, vi forsvarer målet vårt og ledelsen med nebb og klør. Gutta ofrer seg uselvisk og vi får satt spikeren i kista i åpent mål rett før slutt!

Nok en fantastisk laginnsats og sterk borteseier. Jeff får fortjent bestemann og arbeidshjelmen etter nok en heltemodig innsats. Den mannen er en skikkelig blekksprut.

Deilig å returnere med god selvtillit etter en uke borte. Vi håper så mange som mulig tar turen og heier oss fram i årets Halloweenkamp! For torsdag 27. oktober smeller det igjen og vi spiller om tre veldig viktige poeng mot Sparta på hjemmeis. Og Halloween er altså tema for kveldens kamp. Hør her: Gratis inngang for alle som tør å kle seg ut også! Tar dere utfordringen? Kom dere på match og skrem pucken i mål! I riktig mål!

Hilsen Villiam og Steffen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *