villiam-thoresen
Noen ord fra Steffen og Villiam:
15. november 2016
steffen
Bli med og send Storhamar hjem som slakt
22. november 2016
Show all
villiam-landslag-red

Landslagsblogg fra Villiam

Etter hvert som vi har klart å samle flere og flere seiere på rad, har selvtilliten og det gode humøret flydd i taket. Det er alltid mye enklere å stå opp og trene dagen etter seier, enn et tap. Jeff har som vanlig stått som en vegg bak der og vi får offensive bidrag fra mange av gutta. Vi har funnet oppskriften. Enda mer guts og tæl. Vi ofrer kroppene våre, blokker skudd, stuper inn i dueller og står opp for hverandre.
Etter at Manglerud-kampen var over, hadde jeg tenkt å dra hjem til mitt. Men så fikk jeg beskjed av trener Larsen om at jeg var tatt ut på landslaget som skulle reise til England dagen etter. Sykt uventet og utrolig gøy! Jeg hadde masse tanker og ble litt stressa av alt. Heldigvis skulle jeg reise sammen med både Brekke, Espeland og Thorsa fra Lørenskog.

Mandagen var en lang reisedag som ble avsluttet med 1,5 time istrening i Nottingham. Isen var dårlig, pulsen var skyhøy og hodet hang ikke helt med. Mange nye spillere og trenere å forholde seg til. Samtidig som alle øvelsene vi gjorde på treningen var nye.

I dagene som fulgte spilte vi to kamper. En i Nottingham i England og en i Cardiff i Wales. Jeg og Espeland spilte sammen i begge kampene. Det er veldig deilig, selv om vi ikke spiller sammen i Lørenskog så er det alltid enklere å spille med en mann kjenner. Jeg brøyta vei, mens Stefan tok seg av finspillet.

Begge kampene endte med seier, jeg fikk til og med mitt første mål på A-landslaget. Det var i spill 5 mot 3. Noe som er litt uvanlig for meg. Jeg var fast bestemt på å bare legge til rette for Espeland. Britene hadde gjort hjemmeleksa si ved å marke han ut. Noe som ga meg fri vei inn til mål. Jeg lukka øya og klinte til. 1-0 til Norge.

En utrolig gøy opplevelse å dra på seg norgesdrakta igjen. Det inspirerer og motiverer. Nå vi jeg fortsette å gjøre en god jobb i Lørenskog så jeg kan få flere sjanser med de store gutta.

Til slutt vil vi takke alle som støtter laget på kampene. Spesielt i kampen mot Oilers. Skauen eier hallen og heier oss fram til seier. Detter betyr utrolig mye for oss. Det gir oss tenningen til å yte det siste lille som skal til for å vinne.

Nå er vi skikkelig på gang! Og til publikum: Hopp på toget – nå går det!

1 Comment

  1. Trond Olav Imset sier:

    👍👍 gutta fra Gjerlovsveg , gjør det bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *