halloween
3 bortekamper på 6 dager – slitne, men fornøyde!
26. oktober 2016
villiam-landslag-red
Landslagsblogg fra Villiam
15. november 2016
Show all
villiam-thoresen

Noen ord fra Steffen og Villiam:

Hei igjen !!!!! Det har vært landslagspause, det betyr hardkjør for oss som blir hjemme og trener med laget. Vi har hatt spillere på A-landslaget og U-20 landslaget. Derfor ble vi litt i undertall på treningene. Vi fikk over spillere fra juniorlaget og noen fra Hasle-Løren. Disse gjorde det veldig bra på treningene.
For oss spillere så er det gøy å få nye folk inn i garderoben. Jeg føler med gang at folk prøver enda hardere og det blir bedre duellspill. Skal du takle i kampene så må du jo også takle skikkelig på treninger …

Vi har fått inn en ny spiller. Darcy Zajac heter han, en canadier. Han er en hardt arbeidende spiller som vil gi oss enda mer tyngde fremover. Zajac har kommet godt inn i gruppa og han har allerede markert seg på isen.

Siden siste blogg har vi fortsatt den gode trenden og vunnet 7av7 kamper. Henholdsvis mot Sparta hjemme i Halloween-kampen, og mot M/S borte. Etter det hadde vi kampfri på grunn av landslagspause, hvor Villiam her var med på landslaget.

Uken etter har vi slått Lillehammer og Stjernen borte. Før vi på lørdag sto overfor den tøffeste testen av dem alle, nemlig at Stavanger kom på besøk. Og jammen tok vi den skalpen også. Mer i neste blogg om den matchen.

Vi slo som kjent Manglerud 7-0 i den siste kampen før pausen. Et godt stykke arbeid. Det var litt spennende å komme dit og spille for første gang i år, siden de har krympet isflaten betraktelig. Vi er fortsatt litt usikre på om vi trives best på liten eller stor is. Det kommer nok mer an på dagsformen vår. Det blir mer action og man føler alltid at man har målsjansen når man har pucken.

Noe som viste seg å være riktig, i det Villiam fyrte av en lumpe som snek seg inn fra rødlinja. Keeperen skulle være smart, og gikk tidlig ut av målet for å stoppe pucken. Villiam var heldig og så opp i siste liten så han fikk akkurat sendt den på mål. Kanskje det enkleste målet han noen gang kommer til å score.

Vi er klare for å ta enda noen steg fremover og klatre i tabellen, da trenger vi også din støtte. Husk at alle er velkommen hos oss!

Vi snakkes og ses og heies!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *