Bli med og send Storhamar hjem som slakt

villiam-landslag-red
Landslagsblogg fra Villiam
15. november 2016
Velkommen-isgutta
Hei, alle hockeyvenner!
1. februar 2017
Show all
steffen

Bli med og send Storhamar hjem som slakt

Ah … herlig! Ny trepoenger – og nå mot Vålerenga på Jordal Amfi sist lørdag. Dette var tre av mange viktige poeng som vi har plukket den siste tiden. Nå er vi gode! Det er bra stemning om dagen i og rundt klubben. Nå gjelder det å stille inn siktet til neste kamp, for da kommer Storhamar på besøk. Det er et lag som også har hatt en trøblete start på sesongen, men i det siste har de sanket masse poeng og har fått ting til å fungere.
Vi må helt klart nullstille oss foran hver eneste kamp. Denne sesongen er det veldig jevnt, med unntak av Stavanger som har stukket fra litt. Men hva har skjedd? Jo, den siste tiden har de tapt noen poeng. Kongsvinger ligger helt sist, men tror du ikke de tok sin første 3-poenger for sesongen! Kanskje de skulle vise at det ikke bare er fotballen i Kongsvinger som rocker!

Skal vi fortsette å legge press på Stavanger, så er det en ny 3-poenger vi trenger mot Storhamar. Vi må nullstille oss foran hver kamp og kjempe i hver eneste duell. Dette kommer til å bli tøft, men vi tar utfordringen. Målet vårt er å sende Storhamar hjem som slakt!

Kom og hei på oss!
Hilsen Steffen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *