steffen
Bli med og send Storhamar hjem som slakt
22. november 2016
Hei!
14. februar 2017
Show all
Velkommen-isgutta

Hei, alle hockeyvenner!

Håper ingen av dere som leste det siste blogginnlegget holdt pusten før fortsettelsen kom langt utpå nyåret. Uansett, Godt nyttår(om det er lov å si). I tiden siden sist har jeg vært i fullsving med innspilling til Lørenskogs julekalender på facebook, håper dere fulgte med i spenning. Vi har stablet sammen en bra menge seiere og jeg har kriget meg igjennom et semester på skolen. Seriespillet drar seg til på alvor og sluttspillsskjegget kan snart begynne å gro.
Etter en svak åpning på sesongen har vi virkelig klart å både snu (sitat Jørn Jamtfall, legendarisk RBK keeper) og reise kjerringa. Et par arbeidsuhell dukker alltid opp, men stort sett har vi vært stabile. det har vært utrolig gøy å være med på den positive utvikling laget og enkeltspiller har hatt. Ingen nevnt ingen glemt, men jeg må si jeg er imponert over gamle gutta Krog og Trygg som hver bidige kveld drar lasset og leder laget an. Stefan Espeland som leder lagets interne poengliga å bære gullhjelmen(veldig kledelig) og unggutta har bare fortsatt å ta steg. Patrik Vaakanainen (Vakka) har funnet scoringsformen og Sebastian Johansen (Basse) har levert solid I hele år. Basse er også nominert til prisen årets rookie I get- ligaen å hadde med seg et eget tv-team på trening her om dagen. Gratulerer, veldig fortjent!

Etter 37(av 45) spilte serierunder ligger vi trygd på 2.plass, 1 fattig poeng bak serieleder Stavanger Oilers. Forrige lørdags batalje ble omtalt av hockeyeksperter som første av to seriefinaler. ”Seriefinale 2” er nå på lørdag i Lørenskog ishall. Det er jo ikke til å legge skjul på at skulle vi ha en mulighet til å ta igjen og til å gå forbi Stavanger måtte vi har seier i den kampen. Men for min del og laget sin del så tror jeg vi alle er glade over en så sterk prestasjon borte i Stavanger. Litt uavhengig av resultat, og med tanke på hva som skal komme i sluttspillet. Det skal fortsatt spilles 8 kamper før medaljene deles ut i serien og vi er nødt til konsentrere oss om en kamp av gangen. Det er fryktelig klisjé å si, men det er faktisk sånn det er. Alle lag må ha poeng og hver kamp blir tøffere jo nærmere vi kommer sluttspillet. Vi går inn i en utrolig gøy og spennende tid. Den beste tiden på året for en hockeyspillet!

Nå lever håpet om førsteplass og seriegull, enn så lenge.

Så håper vi så mange som mulig benytter muligheten å kommer til ”brakka” for å støtte oss på torsdag 02.02.17. Da vi inviterer til Kronekamp(les mer om Kronekampen under) mot gamle klubben min Lillehammer, som ligger på en imponerende 3.plass.

I anledning Kronekampen fikk vi gutta muligheten til å selge vår egen rygg til en sponsor. Litt gøy å få sette sitt personlige preg på drakta vår. Jeg solgte selvfølgelig til min rygg til min gode venn Henrik Hågensen og hans firma KogO (Kart og Oppmåling)Sist men ikke minst vil gi si velkommen tilbake til Joachim ”Joa” Svendsen, stødig kép og en bra mann å ha i laget. Og velkommen til Cato Cocozza, alltid vondt å møte. Så det blir et herlig tilskudd til laget.Info on Kroneskampen hentet fra lik.no:

GRATIS INNGANG FOR ALLE - BLI MED OG FYLL HALLEN!

Torsdag 2. februar arrangerer vi kronekamp i Lørenskog ishall, der flere av våre sponsorer og lokale bedrifter støtter klubben med et kronebeløp per tilskuer. Det betyr gratis inngang - og forhåpentligvis stinn brakke - når Lørenskog-gutta skal ut i krigen mot Lillehammer.

Vi nærmer oss siste fase av GET-ligaen 2016/17, og Lørenskog-gutta ligger bedre an enn noensinne. Men kampen om poengene blir bare tøffere og tøffere, og vi er avhengig av å få full støtte fra tribunen i serieinnspurten og videre inn i sluttspillet for at vi skal klare å toppe forrige sesong. Derfor inviterer vi nå til gratiskamp i Lørenskog ishall torsdag 2. februar kl. 18.30!

For anledningen er det Lillehammer som kommer på besøk til Romerike, et hardtarbeidende lag som er med og kjemper om en pallplass i serien. Det kommer med andre ord til å bli en fartsfyllt og herlig hockeykveld på Lørenskog.

Tar du turen for å se toppoppgjøret, er du også med på å bidra til at kjærkomne kroner havner i kassa til Lørenskog Ishockeyklubb. Flere av våre sponsorer og samarbeidspartnere støtter nemlig klubben med et kronebeløp per tilskuer som møter opp, så møt opp og støtt klubben.

Sportslig hilsen Villiam #37

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *