Velkommen-isgutta
Hei, alle hockeyvenner!
1. februar 2017
Show all

Hei!

Ja, etter en stund med lett skrivesperre er jeg tilbake igjen bak tastaturet. Det skjedd en hel del siden sist, mange tøffe kamper og dueller. Dessuten tenkte jeg å snakke om andre ting enn bare aktiviteter med puck.
Det har jo kommet snø ute så alt innkjøpt utstyr til dette må jo prøves. Det var deilig med en helg uten skøyter på beina, for det har akkurat vært landslagspause. Det betyr en helg uten kamp og et par dager fri.

Vi stilte med tre mann til troppen: Trygg, Strøm og Espeland. De gjorde det bra etter hva jeg har hørt (troverdig kilde). Ja-ja tilbake til fridagene. Fredag etter trening ble det en veldig sjelden harrytur, faktisk. Fylte opp lagrene med flesk og duppe. Mye god mat og veldig hyggelige priser der borte i Øst!

Lørdagen kom og snowraceren måtte letes fram. Det ble bakkeløp til krampa tok meg, men barna hadde det fint. Pappa gikk fra litt tunge ben fra en tøff treningsuke til krampelignende tendenser. Vi måtte hjem, men en liten tur på Strømmen storsenter skulle vi vel kunne rekke.

Søndagen kom raskere enn forventet. Sola var oppe og det var bare å pakke sekken - for nå skulle vi til Losby! Det ble skitur på fruen og eldste mann på seks år, mens jeg måtte dra han minste på akebrett fordi mine ski er på hytta. Sånn går det …

Det er ikke dritkult for en toåring å sitte stille på et akebrett for lenge, så jeg begynte å løpe. Det var gøy for guttungen og veldig tungt for pappa. Jeg løp faktisk fra en del folk med ski på beina. Jeg tenkte at hvor fortere vi kommer frem til avtalt møteplass, desto lettere blir turen hjemover.

Der har vi det altså: Jeg begynte å sette meg del mål på en familietur … Tipper jeg fikk en del blikk der jeg løp med ryggsekk, tjukke klær og svetten rennende nedover i ansiktet og et barn hengende etter på akebrett. Det var herlig å sette seg og ta en pause, fylle opp lagrene og nyte sola.

Toppenhelg med litt av hvert, det er det som trengs for å komme tilbake på isen igjen på mandagen. Det er nå den tøffeste delen på sesongen starter. Jeg håper og tror vi er klare. Vi kommer inn i denne delen med ett knepent tap over Stavanger på hjemmebane, og nå går ferden opp til Hamar.

Vi møter Storhamar i dag og så vender vi snuta hjemover igjen der Frisk-Asker venter på torsdag, før Sparta borte på lørdag. Det er ni viktige poeng vi spiller om denne uka. Vi skal selvfølgelig jobbe så hardt vi bare kan for å plukke så mye poeng som mulig før sluttspillet starter.

Jeg håper så mange som mulig kommer seg til hallen på torsdag når Frisk-Asker kommer på besøk.

Vel møtt!

Mvh Steffen Thoresen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *